Unity-evalueringsmøde (2. del) 13/1 og SG-møde 27/1

Godt nytår allesammen.

Søndag d. 13/1 kl. 17.00 bliver der holdt anden del af evalueringsmødet for Unitydagen 2018. Mødet bliver holdt i Apostlekirken, hvor Søndagsgruppen også holder til. Kom og fortæl om det der var godt og skidt ved dagen, så vi kan afholde en ny (og bedre) Unitydag i 2019. Mødet vil også indeholde en snak om omstart af et nyt Unity-udvalg (for 2019). Hvis andre grupper er interesserede i at afvikle Unitydag i 2019, så send en mail til Servicegruppen.

Søndag d. 27/1 kl. 12 afholder vi Servicegruppemøde. Mødet bliver sandsynligvis afholdt i Buddinge, men man kan også deltage via Skype. Vi ville rigtig gerne have givet jer et referat fra sidste møde, men det er endnu ikke godkendt. Så snart det er godkendt bliver det lagt op, og tilsvarende med dagsordenen: Så snart den er klar bliver den lagt her. Vi savner stadig at høre fra mange grupper om eventuelle Servicegrupperepræsentanter. Skriv gerne til servicegruppen.

PS: mail-adressen er nederst på alle sider, men jo mindre vi nævner den direkte adresse (service-mailen), desto mindre spam får vi. 😉

Comments are closed here.