Guide til Skype-møderne

Dansk SLAA-møde på Skype hver søndag og onsdag.

Sådan gør du

Hvis du ikke har Skype, skal du hente og installere det fra www.skype.com. Det tager cirka 5 minutter og er gratis. Du skal oprette en profil for at kunne bruge programmet.
Hvis din computer har indbygget højtaler og mikrofon behøver du ikke købe et headset. Dog er lydkvalitet meget bedre i et headset med mikrofon og du undgår ‘ekko’.
Webkamera kan ikke anvendes under Skype-møderne. Nedenfor finder du instruktioner om hvordan man deltager i mødet:

 1. Skype-profil, navnet er; Sundaymeeting
  Sundaymeeting hører ikke til nogen bestemt person og benyttes kun til SLAA møder. Der vil være en vært og en mødeleder på Skype møderne. Det kan være forskellige personer, der fra uge til uge udfører disse serviceposter.
 2. For at blive registreret til SLAA-Skype-møderne; – Gå ind under ”kontakter” i menuen – Vælg ”ny kontakt” og skriv ”Sundaymeeting” i ”Skype navn” – Tryk på den grønne knap, hvor der står ”find” – Vælg ”Sundaymeeting” profilen, når den vises – Tryk på ”tilføj kontakt” – Nu bliver dine kontaktoplysninger sendt til Sundaymeeting – Kontakten bliver herefter godkendt af Sundaymeeting.
 3. Log på ca. 10 minutter før mødestart og sørg for at være online – dvs. Dit logo skal være grønt, for at du bliver ringet op.
 4. Vent på at du bliver ringet op af værten et par minutter før mødet starter – og besvar det. Du er nu med i Skype- mødet.
 5. OBS. Hvis dit navn og e-mail adresse indgår i din skype-profil er du ikke anonym. – For at sikre 100% anonymitet, kan du oprette en anden og anonym profil eller ændre dit Skype-navn til noget andet, før du kommer til mødet – Det gør du som beskrevet nedenfor (OBS. Din skype-email kan ses, så indgår dit navn i den er du ikke anonym):
  1. Vælg ”Skype” i menuen
  2. Vælg ”Profil” og ”Rediger profil”
  3. Du kan nu ændre dit navn, og gemme ved at trykke på ”Opdater”