Guide til Skype mødet

Dansk Slaa-møde på Skype hver Søndag.

Sådan gør du

 1. 
Download og installer Skype på www.skype.com, hvis du ikke
  allerede har det. Det tager cirka 5 minutter og er gratis.
  Hvis din computer har indbygget højtaler og mikrofon behøves du ikke at købe et headset. Dog er lydkvalitet meget bedre ved at bruge et headset med mikrofon og det hjælper med at undgå ‘ekko’. Ingen webkameraer kan anvendes under Skype møderne. Nedenfor finder du instruktioner om hvordan man deltager i mødet.
 2. Skype-profil, navnet er; Slaa.danmark
  Slaa.danmark hører ikke til nogen bestemt person og benyttes kun til Slaa møder. Der vil være en vært og en mødeleder på Skype møderne. Det kan være forskellige personer der fra uge til uge, udfører disse serviceposter.
 3. For at blive registreret til slaa-Skype-møderne; – Gå ind under ”kontakter” i menuen – Vælg ”ny kontakt” og skriv ”Slaa.danmark” i ”Skype navn” – Tryk på den grønne knap, hvor der står ”find” – Vælg ”slaa.danmark” profilen, når den vises – Tryk på ”tilføj kontakt” – Nu bliver dine kontaktoplysninger sendt til slaa.danmark – Kontakten bliver herefter godkendt af slaa.danmark
 4. Log på ca. 5-10 minutter før mødestart og sørg for at være online – dvs. Dit logo skal være grønt, for at du bliver ringet op.
 5. Vent på at du bliver ringet op af værten (Værten ringer dig op et par minutter før mødet starter) – og besvar det. Du er nu med i Skype- mødet.
 6. OBS. Hvis dit navn og e-mail adresse indgår i din skype-profil er du ikke anonym. – For at sikre 100% anonymitet, skal du oprette en anden og anonym profil. 

En anden mulighed er, at vælge, at ændre dit Skype-navn til noget andet, før du kommer til mødet – Det gør du som beskrevet nedenfor: (OBS. Din skype-email kan ses, så indgår dit navn I den er du ikke anonym)
  1. Vælg ”Skype” i menuen
  2. Vælg ”Profil” og ”Rediger profil”
  3. Du kan nu ændre dit navn, og gemme ved at trykke på ”Opdater”