Om

Hvad er sex og kærlighedsafhængighed?

Vi i S.L.A.A. tror, at sex og kærlighedsafhængighed er en progressiv sygdom, der ikke kan helbredes, men som så mange andre sygdomme kan stoppes. Den kan antage flere former – der inkluderer (men ikke er begrænset til) en tvangsmæssig trang til sex, ekstrem afhængighed af én person (eller mange), og/eller en kronisk optagethed af romantik, intriger eller fantasier. Et besættende/tvangsmæssigt mønster, enten seksuelt eller følelsesmæssigt (eller begge) er til stede, så forhold eller seksuelle aktiviteter er blevet mere og mere ødelæggende for karriere, familie og følelse af selvrespekt. Sex og kærlighedsafhængighed, der har frit løb, bliver altid værre.

Men vi følger et enkelt program, der har hjulpet tusindvis af andre kvinder og mænd med samme sygdom til at få det bedre. Kun du kan afgøre, om du er sex og kærlighedsafhængig.

Besvar de 40 spørgsmål for selvdiagnose. Det kan hjælpe dig til at træffe en beslutning.

Hvordan kan jeg komme i gang?

Vi foreslår, at du deltager i S.L.A.A.- møder så ofte du kan. Mange af os har valgt at deltage i flere møder om ugen, eller endda dagligt. Vi opdagede, at vi ikke var alene i vores afhængighed. Vi fandt støtte i fællesskabet og begyndte at behandle vores mønstre med destruktiv adfærd.

Vi værner om fortroligheden, og afstår fra at videregive navne eller identificere gruppens medlemmer uden for møderne. For os er anonymiteten afgørende som grundlag for vores helbredelse.

Du er altid velkommen til at se, om det er noget for dig. Det kræver ingen tilmelding.
Uddrag af formålsparagraf for S.L.A.A.
Anonyme Sex og Kærlighedsafhængige er et fællesskab baseret på AA’s 12 Trin og 12 Traditioner.
Det eneste, der kræves for at blive medlem, er et ønske om at holde op med at udleve et mønster af sex og kærlighedsafhængighed.

Hvad koster det?

S.L.A.A.-grupperne klarer sig selv økonomisk og afslår bidrag udefra. Der er ingen gebyrer eller afgifter forbundet med at deltage i et S.L.A.A.-møde. Frivillige bidrag fra medlemmerne bruges til udgifter som for eksempel husleje. Alle bidrag er frivillige.

S.L.A.A. startede i Boston, USA, i 1976. I dag findes S.L.A.A. i mange lande rundt om i verden.