Guide til ZOOM-møderne

Disse møder er et online ansigt til ansigt møder, bruger zoom.us, så alt du har brug for er en PC, Mac, iPhone, smartphone, iPad eller tablet med en kamera, højtaler og mikrofone, som er tændt under din deltagelse. Gruppesamvitigheden beder om at du har din kamera tændt under hele mødet, har du ikke adgang til en kamera henvises du til de andre online møder på skype, hvor kamera ikke er påkrævet.

Inden mødets start går du til http://zoom.us og opretter en profil. For at beskytte din anonymitet UNDGÅ AT LOGGE IND via Facebook eller Google, selvom hjemmesiden forslår dette, i stedet brug dit fornavn og først bogstav af dit efternavn. Fx “June S.”

Få minutter før mødets start, går du til http://zoom.us og klikker på “join meeting,” tast dernæst følgende nummer ind ID: 254-692-7461 eller klik på følgende link https://zoom.us/j/2546927461

Der er plads til en maximum af 100 deltagere på dette møde. Det er muligt at blive efter mødets afslutning til fellowship. Her er der mulighed for at snakke med hinanden, dele om emner, svare på spørgsmål og udveksle telefonnummer og finde nye mødetidspunkter. Vi opfordrer alle til at blive til fellowship
Vi bruger telefonen imellem møderne til at række ud til hinanden.

Ifølge 7 tradition er vi selvforsynende, og der vil være mulighed for at give et frivilligt bidrag under mødets afslutning. Disse bidrag vil gå til gruppens udgift for zoom, litteratur, slaa danmark og slaa på verdensplan.Vær opmærksom på dine egne behov først og giv kun hvad du kan.

Vi ser frem til at møde dig til online mødet.

Kontakt: slaadanmarkzoom@gmail.com