Endelig udgave af de 12 trin og 12 traditioner

Kære alle

Litteraturudvalget besluttede at gennemgå og genoversætte litteraturen i SLAA, da en del af det har været fejloversat. Det har dermed giver en forkert beskrivelse eller betydning, i forhold til den engelske version.

De har endnu en gang gennemgået og rettet både de 12 trin og de 12 traditioner, efter de havde fået folks tilbagemeldinger.

Den endelige udgave af de 12 trin og de 12 traditioner er nu oppe på hjemmesiden under materiale (samt herunder), som er til godkendelse på servicemødet på Unitydagen den 5/10 2019.

Vi vil spørge om I ude i grupperne, vil begynde at anvende dem, så alle har mulighed for at forholde sig til de nye oversættelser. Hvis der skulle være konkrete forslag til ændringer fra gruppens medlemmer, vil vi bede grupperepræsentanten sørge for, at det er servicegruppen i hænde senest 14/9, altså 3 uger før Unitydagen den 5/10 2019.

Grupperepræsentanten kan sende konkrete forslag til ændringer til litteratur(a)slaa-danmark.dk senest 14/9, altså 3 uger før Unitydagen den 5/10 2019.

Comments are closed here.