Nyt fra Servicegruppen (og referat fra SGM)

Servicegruppen har endelig fået mødt hinanden igen efter Corona-nedlukningen, men der var også vigtige emner på programmet. Referatet ligger under “Materiale” på hjemmesiden, men kan også ses her:

Et af de større og vigtige beslutninger var, at Servicegruppen opretter en forening for SLAA-Danmark. Foreningen er uafhængig i forhold de enkelte grupper og der er udelukkende tale om en praktisk foranstaltning, så vi kan oprette konti i banken til SLAA-Danmark, eftersom banken lukkede den type “klubfællesskab”-konto vi havde før. Vi satser på, at kunne bibeholde det nuværende kontonummer.

Bestyrelsen i SG blev således også udviddet, så vi nu lever op til vores egne retningslinjer om at den består af mindst 4 personer. Det kan I også læse om i referatet. Alle bestyrelsesposterne er dog altid til valg på årsmødet.

Apropos årsmødet, så arbejder vi på, at det kan blive afhold d. 7/11-20. Normalt afholdes der samtidig en Unitydag, og det håber vi også vil ske denne dag, men det kræver, at der er nogen der vil afholde og planlægge omtalte Unitydag. Servicegruppen vil gerne være behjælpelige, hvis nogen vil arrangere en Unitydag (skriv til service-mailen).

Har I spørgsmål så send dem via gruppernes kontaktpersoner eller til nøds direkte til service-mailen.

Comments are closed here.