Servicegruppemøde 2/12!

Kære alle

Servicegruppen har stået stille i længere tid, men vi prøver (igen) at kickstarte den. Der bliver holdt et møde d. 2. december kl. 13 i Buddinge, og hvis man er interesseret i at yde lidt service for SLAA-Danmark, så er dette en enestående chance for at være med her. Vi får brug for folk til mange forskellige slags service, og her i starten vil det bare være dejligt med folk, der kan komme med gode indspark og overvejelser om hvordan SLAA-Danmark kan blive stærkere. Således vil det første møde fokusere på struktur og udvalgsarbejde.

Vi håber også på, at alle grupper har mulighed for at finde en repræsentant på de kommende forretningsmøder, der kan være med til dette møde. Det er gruppernes repræsentanter der er kernen i servicegruppen. Så spred meget gerne ordet hvor I end er med. Alle grupper bedes melde tilbage om de deltager (og evt. om hvem der kommer).

Mødet kommer til at foregå privat i Buddinge og adressen vil blive sendt til dem der melder sig som deltagere.

Interesserede (inkl. gruppernes repræsentanter) kan melde sig på servicemailen: service(a)slaa-danmark.dk (hvis du ikke klikker, men kopierer, skal du skal selv rette (a) til et snabel-a).

Vi håber på, at vi bliver mange, så vi bedre kan repræsentere og udvikle fællesskabet.

PS: Huske, at der på søndag er evalueringsmøde for unitydagen.

Comments are closed here.